A Cég

A PreDeem egy világszerte növekvő digitális szolgáltató platform szolgáltató vállalat, amely kellemes mindennapos kiadásokat és időt takarít meg a fogyasztók számára. A PreDeem a vásárlás új dimenzióját hozza a mindennapokba.

A PreDeem üzletekkel, gyógyszertárakkal, büfékkel (utcai ételekkel), éttermekkel - általában a kiskereskedők biztosítják az ügyfelek számára az előrendelések és a mobil fizetések elektronikus elfogadását. Ezek a Fogyasztók nem csak előre megrendelhetik vagy kifizethetik a termékeket, hanem sorban állás nélkül átvehetik megrendelésüket az üzletben, vagy akár parkolás nélkül az üzlet előtt. Tehát a kiskereskedők felajánlhatják az áthajtásszerű szolgáltatást akkor is, ha nincs utcai bejáratuk.

A PreDeem egyik kiemelt feladata az innovatív és minőségi ügyfélszolgálat biztosítása, azonban a mai gazdasági környezetben az erőforrások jelentik a legnagyobb kihívást gyakorlati megvalósításában.

Az emberi erőforrások szűkössége és magas költségei miatt a PreDeem lehetővé teszi a TASPL-tulajdonosok számára, hogy megosztott gazdaságon alapuló erőforrásokból szervezzék a munkaerőt. Egy későbbi szakaszban lehetőség nyílik robotok használatára, ahol lehetséges, a nap 24 órájában, a hét minden napján, az asszisztált szerviz pontokon. Ez biztosítja azt a különleges ügyfélszolgálati tapasztalatot, például: lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az előre megvásárolt tárgyakat úgy vegyék fel, hogy ne kelljen parkolniuk vagy kiszállniuk autóikból, vagy biztosítsák a kért speciális bokszolási / csomagolási vagy átadási módszert stb.

Idővel a robotizált szolgáltatást drónokkal történő szállítással egészítik ki, amint az előírások és a technológia fejlődése lehetővé teszi.

A blokklánc alapú elszámolásokon túl a PreDeem bevezeti és natív módon támogatja a partner kiskereskedők által kriptovalutát használó összes termék értékesítését, ami zökkenőmentes és teljesen átlátható folyamat lesz a vállalkozások számára. Bevételeiket a helyi pénznemben számolják el és egyeztetik a PreDeem elszámolási rendszerén belül.

A PreDeem token tulajdonosai szavazati joggal és ajánlásokkal fognak szolgálni az olyan releváns kérdésekben, mint az ügyfélszolgálat, az új földrajzi területek, a kínált árukínálat vagy az új kiskereskedők bevonása. Tehát a PreDeem token tulajdonosai hozzájárulnak a rendszer fejlesztéséhez, amely előnyöket biztosít számukra az igényeikhez szabott áruk és ellátás révén.

A PreDeem adatbázis és az adateszközök alapul szolgálnak új vállalkozások indításához, a jelenlegi termékek körének bővítéséhez vagy kiegészítéséhez, vagy akár új termékek bevezetéséhez. A blokklánc-alapú elszámolási rendszer miatt értékes betekintést generálnak. Ez egyedülálló lehetőséget és kiemelkedő eredményt biztosíthat a PreDeem üzleti közösségének tagjai számára.

- Területi értékesítési engedély (TSL) megvásárlásával az engedély birtokosainak lehetőségük lesz üzleteket, éttermeket, kávézókat bekapcsolni a rendszerbe, amelyekért passzív jövedelmet szerezhetnek két vagy több évig; és

- Egy bizonyos földrajzi területnek megfelelő területi támogatott szolgáltatópont engedély (TASPL) megszerzésével az engedélyesek például a PreDeem rendszerének segítségével működtethetnek átvételi pontokat, és vásárlási / kiadási és hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálhatnak a támogatottak közelében lévő üzletekből. Szolgáltatási pontok. Ily módon a fogyasztókat több, az adott országban található közeli vállalkozás együttes kínálata szolgálja.