PLATFORM MEGOLDÁSOK

Drive-thru

Rendelések kezelése

Smart Menu

Kiosk

A PreDeem-en keresztül ki- és bekapcsolhatod a helymeghatározást a Pickup-hoz, így másodperc alapon kaphatsz információt érkezőkkel kapcsolatban, így az üzleti vállalkozásod egy virtuális meghajtóvá válik.

Üzleten kívüli átvétel

Automatizált vevői értesítések

Nincs várakozási idő és nincs megbízhatatlanság. A PreDeem helymeghatározó technológiát használ az értesítések automatizálásához. Rendszerünk értesíti munkatársaid az ügyfelek megérkezésekor, beleértve a jármű adatait is, hogy garantálja a gyors és zökkenőmentes kiszolgálást.

Automatizált előkészítési időkezelés

Forgalmas konyha? Nem gond! Rendszerünk az előkészítési időket valós időben igazítja a konyha kihasználtsága, a napszak és a menü típusa alapján. Ügyfeleid tájékozódhatnak, és időben tudnak érkezni az átvételre.

Forgalom előrejelző

Meleg étel! Időben elkészítve. A PreDeem időben küldi el a megrendeléseket a kereskedőnek, hogy elkerülje az ételek tárolását vagy kihűlésjön. Meleg étel = elégedett ügyfél.

Egyedi reklámfelületek

Irányítsd vendégeid! Állíts be az egyedi logójú (például 120 cm-es) display-ket, hogy felhívd a figyelmet és garantáld a zavartalan kiszolgálást!


Alkalmazások és webrendelés

Hatékony piactéri alkalmazás

Legyél látható az új ügyfeleknek! Csatlakozz a többi kereskedőhöz egy helyen! A PreDeem térképen megjelent üzletek mind reklámértékkel bírnak a vásárlók felé.

Kontaktus nélkül

Kontaktus nélküli megrendelés és fizetés. Webes és mobil megrendeléseket könnyedén kezelhetsz. A PreDeem biztonságos és megbízható online fizetést biztosít.

Változtasd webhelyed értékesítéssé

Egyedi weboldal rendelés. Változtasd webhelyed forgalmát értékesítéssé és fogadj megrendeléseket felhasználóbarát internetes rendelési felületünkkel!

Digitális menü

A menü, bárhol és bármikor. A PreDeem szolgáltatással az ügyfelek könnyedén felfedezhetik interaktív menüdet az interneten és az alkalmazásban.

Engedélyezd az előrendelést

Az ügyfelek ütemezhetik a megrendeléseket.

A megrendeléseket könnyedén feldolgozhatod online és mobilon. A PreDeem biztonságos és megbízható fizetési folyamatot biztosít.

Korlátlan menük

Ebéd, reggeli, vacsora ... és így tovább.

A PreDeem platform nagyon rugalmas, lehetővé teszi korlátlan menük használatát. Ebéd, reggeli, vacsora, csütörtök különlegességek - tudjuk kezelni.

Valós idejű frissítések

Változtatni kell valamin? Kész!

Bármikor és bárhol megváltoztathatod az árakat, a cikk részleteit, a nyitvatartási időket stb. Minden változás valós időben nyilvánosságra kerül.

Korlátlan tételek testreszabása

A saját pizza elkészítésétől a közepes vagy well done steak-en keresztül, a hagymák hozzáadásáig korlátlanul testreszabhatod a saját leírásaiddal és kiegészítésekkel.

Borravaló a személyzetnek

A felhasználók az alapértelmezett 10% -kal jutalmazhatják a személyzetet a fizetéskor, vagy egyedi összeget adhatnak be. Akárhogy is, minden borravaló Hozzád érkezik.


Promóciók és marketing

Kuponok és az utalványkódok beállítása

Készíts egyedi kuponkódokat! Állíts be egyedi kuponkódokat az első megrendelések ösztönzésére, vagy reklámozz különlegességeket (pl. vállalati ügyfelek vagy rendezvények és ünnepek alkalmával)!

Lépj kapcsolatba ügyfeleiddel

Kapcsolat push értesítés és e-mail útján. Van promóciód, különleges vagy egyéb híred? A PreDeem platform segítségével push értesítéseket és e-maileket küldhetsz ügyfeleidnek, külön költség nélkül.

Emeld ki a kedvezményeket

Futtass promóciókat alapszinten! 800 forint kedvezmény egy speciális főételből vagy 15% kedvezmény bármely tételből? Tételenkénti szinten HUF vagy % kedvezményeket állíthatsz be, amelyek valós időben kiemelésre kerülnek az alkalmazáson és az internetes rendelési platformon belül.

Automatizált promóciók

Csinálj forgalmat holt időszakokban! Automatikus promóciókat állíthatsz be a teljes menükategóriákhoz, például az "Előételek" -hez, hogy a megrendeléseket késleltetve, egy nap vagy egy adott időpont során hajtsa végre.


Ügyféladatok és Insight

Te ügyfeleid, Te adataid

Mi vagyunk a Te eszközöd és a Te partnered. Nálad van az irányítás. Hozzáférhetsz az ügyféladataidhoz. Mi vagyunk az Te sikered eszköze, NEM fordítva.

Valós idejű jelentések és dashboard

Elemezheted az értékesítést és az ügyfelek viselkedését. Dashboardunk betekintést nyújt az értékesítésbe, a trendekbe és az ügyfelek viselkedésébe valósidejű grafikonokkal.

Ipari trendek

Naprakészen tartjuk. A piaci trendeket és meglátásokat nyomon követjük és folyamatosan frissítjük.

Lokalizált betekintés

Kizárólagos hozzáférés a lokalis piaci információkhoz. Platformunkon keresztül megosztjuk a lokalizált piaci információkat, hogy segítsen megérteni a helyi trendeket és a fogyasztói magatartást.

Kezdhetjük?

Regisztráld vállalkozásod és 48 órán belül kezdd el fogadni a megrendeléseket! További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Regisztráció

48 órán belül fogathatsz megrendeléseket.

Egyszerű és átlátható árak

Fizess menet közben a tranzakció előtti árképzéssel.

BRANDELT APPLIKÁCIÓ VÁLLALKOZÁSODNAK

Powered by PreDeem

Legyen vállalkozásodnak saját applikációja!

A platformszolgáltatás mellett saját arculatra fejlesztett, brandelt előrendelési és mobilvásárlási applikációt biztosítunk számodra, rövid átfutási határidővel.

A saját applikációdban jutalékfizetés nélkül, teljeskörűen megszervezheted és a vásárlás új dimenzióját biztosíthatod ügyfeleid részére. Költséghatékony, nincs szükség harmadik fél bevonására a kiszállításhoz és törzsvásárlóiddal is megmarad közvetlen kapcsolatod.